ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Προσέγγιση

Η QOOP METALWORKS δραστηριοποιείται στην κοινή ζώνη αρχιτεκτονικής και μεταλοτεχνίας.
Το έργο της αφορά όλο το φάσμα της διαδικασίας, την ανάλυση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αρχιτεκτονικών μεταλλικών κατασκευών.

Η ανάλυση περιστρέφεται γύρω απο την ανάδειξη των παραμέτρων που οδηγούν σε σαφή καθορισμό των στόχων ενος έργου, καθώς και τον εντοπισμό αντικειμένων που χρήζουν έρευνας και εμβάθυνσης.

Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται απο την πρόθεση συμπύκνωσης πληροφορίας σε απλές χειρονομίες καθώς και τον διάλογο με το γενικότερο αφήγημα του χώρου.

Η κατασκευή ακολουθεί ενα υβριδικό μοντέλο βιομηχανικής παραγωγής και χειροτεχνίας ως μέσο διαμόρφωσης της ταυτότητας των αντικειμένων.

Σημείο αναφοράς είναι το ενδιαφέρον για την μεθοδολογία οργάνωσης και διαχείρισης της εξειδικευμένης πληροφορίας που αφορά στα διαφορετικά στάδια της διαδικασίας και τροφοδοτείται απο την συνεργασία με ενα φάσμα ανθρώπων όπως αναθέτες, δημιουργικές ομάδες, παραγωγοί, οικονομικοί διαχειριστές, μηχανικοί και τεχνίτες.

Instagram
Κύρια ομάδα
 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΕΛΑΣ
  gv@qoop.gr

  Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, σπούδασε οπτική οπτομετρία στην Ιταλία και από το 1995 ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές και την μουσική. Στην qoop έχει αναλάβει την διαχείριση των τεχνικών έργων.

 • ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ
  pp@qoop.gr

  Ο Παντελής γεννήθηκε στο Σικάγο το 1981, σπούδασε marketing και επικοινωνία στην Αθήνα, διετέλεσε για 10 έτη διευθυντής σε αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης και από το 2017 ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές. Στην qoop έχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση.

   

 • ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
  ns@qoop.gr

  Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, σπούδασε αρχιτεκτονική στην Αθήνα και από το 2007 έως το 2010 εργάστηκε ως αρχιτέκτων σε γραφεία της Αθήνας. Από το 2010 έως σήμερα διατελεί επιμελητής του φορέα DOMa σε εκδόσεις και εκθέσεις του. Στην qoop έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την μελέτη εφαρμογής των κατασκευών.

 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ
  xs@qoop.gr

  Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984, σπούδασε αρχιτεκτονική στην Πάτρα και advance architecture design στη Μαδρίτη. Από το 2011 έως το 2019 εργάστηκε ως αρχιτέκτων σε γραφεία της Μαδρίτης και της Αθήνας. Στην qoop έχει αναλάβει τη γενική διαχείριση, τον σχεδιασμό και την μελέτη εφαρμογής των κατασκευών.

Ομάδα
Υπηρεσίες
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας κατά την χρήση του. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν συμφωνείτε με την Cookie Policy.